Foredrag og grøn fællesspisning. Deltag i begge dele eller kun foredrag.
Bettina Buhl fortæller om måltidets kulturhistorie i Danmark – om råvarer, tilberedning og servering. Vi skal i køkkenet, i haven, på marken og i de ældste danske kogebøger.
Bettina Buhl er cand.mag. i historie og kommunikation, museumsinspektør og arbejder med forskning og formidling på Det Grønne Museum. Hun har skrevet talrige artikler og bøger bl.a ”Historien om danskernes mad i 15.000 år”, ”Danskernes småkager – et småkageleksikon”, ”Sovs skal der til – opskrifter og historie” og ”Badehotellets kogebog”. Hun er konsulent på mange projekter og til tv- og radioprogrammer.
Dagens program:
17.30 – 18.30: Grøn fællesspisning i bibliotekets frokoststue.
19.00 – 20.30: Foredraget ”Det danske kulturmåltid i 15.000 år” i bibliotekets sal.
Billetter købes på www.horsens.foreningen-norden.dk. Vælg ”Mad og foredrag” til 100 kr. (senest 28.11. kl 12) eller ”Foredrag” til 50 kr. ”Evt. resterende til foredraget sælges ved indgangen.
Arrangeres i samarbejde med Horsens Kommunes Biblioteker