Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Generalforsamling, 2. marts (Midtfyn lokalafdeling)

02/03/16 @ 19:30H:i21:00

Generalforsamling på Ringe Bibliotek – med dagsorden jf. vedtægterne.

Forslag fra afdelingens medlemmer skal indsendes til warren@post7.tele.dk eller pr. post til formanden senest 23. februar.

Efter generalforsamlingen og kaffe og kage: Billeder og historiske tilbageblik fra en sejltur, som via Øland og Gotland gik gennem den østsvenske skærgård og Götakanalen.

Bente og Kristian Mortensen tilbragte et par måneder i deres sejlbåd på at sejle syd om Sverige, hvor de bl.a. besøgte Sølvesborg og Hanö – videre til Kristianopel, Kalmar og forbi Den Blå Jungfrun til Borgholmen og Buxelkrok på Ølands nordlige spids.

Herfra gik det til Visby på Gotland, som er en særdeles velbevaret middelalderby, der også tjente som mellemstation i forbindelse med de danske korstog til de Baltiske Lande.

Tilbage fra Gotland gik turen gennem den meget flotte Sct. Anna skærgård til Söderköping, hvor turen gik tværs gennem Sverige på Götakanalen via de store svenske søer Vättern og Vänern til Göteborg.
Kristian Mortensen viser billeder og fortæller fra sejladsen ligesom han vil fortælle historien fra nogle udvalgte steder – bl.a. fra Visby og om baggrunden for bygningen af og teknikken bag Götakanalen.

Gratis entré. Alle er velkomne hele aftenen.

Details

Date:
02/03/16
Time:
19:30H:i21:00

Venue

Ringe Bibliotek
Algade 40
Ringe, 5750
en_GBEnglish