Radio: Fem politikere (incl. Mogens Jensen) diskuterer Norden

30-08-16 Esben Ørberg 0 comment

Nu kan du få politisk debat om Norden for alle pengene. 18 radio-minutter med vores egen formand Mogens Jensen og fire andre nordiske parlamentarikere.

Det er den sidste udsendelse i programserien Nordisk samarbejde, som handler om de forskellige politiske visioner, som forskellige politikere fra Norden har om det nordiske samarbejde. Der diskuteres også udfordringerne for det nordiske samarbejde, eks. indvandring, demografi og skatteforhold.

Medvirkende i programmet er: Michael Tetzschner Høyre Norge, Häkan Svenneling Vänsterpartiet Sverige, Mogens Jensen Socialdemokraterne Danmark, Penilla Gunther Kristdemokraterna Sverige, Torgeir Knag Fylkesnes Sosialistisk Venstreparti Norge

Den2radio er en lille, uafhængig radiostation på nettet, som insisterer på, at radio godt må være lidt længere end normalt. Radiofolkene bag har alle professionel radioerfaring og kalder selv deres radio for public service, selvom de er uafhængige af økonomiske og politiske interesser.

Udsendelserne er frit tilgængelige på internettet for alle og bliver sendt i forskellige formater, så man kan høre udsendelserne på internettet, på en smartphone, på en FM radio eller downloade dem.
Hver uge produceres en ny programflade, og det er muligt at finde og genhøre hvert enkelt program i online arkivet.da_DKDanish