Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Film: Rasmus Lyberth, Grønlands Stemme (19. marts) ÆRØ:DOX

19 marts, 2023 @ 15:00H:i16:00

Rørende og shamanistisk rejse ind i den grønlandske troubadour Rasmus Lyberths verden af tro, håb og kærlighed i tiden op til – og ikke mindst under! – en storslået koncert i anledning af hans 70-års fødselsdag.

Rasmus Lyberth

Rasmus Lyberth er blevet hyldet for sine kraftfulde stemme og samfundskritiske sange gennem fem årtier. Nu fylder han 70 år. I ydmyghed over at blive fejret beslutter Grønlands største sanger, den ’arktiske shaman’, sig for at hædre sit grønlandske publikum med en storslået koncert. ’Grønlands Stemme’ følger Rasmus Lyberth før og under jubilæumskoncerten i Grønland. Undervejs fortæller troubadouren om sin karriere, mens kendte sangere som Niels Hausgaard, Teitur og Julie Berthelsen kigger forbi og deler deres personlige oplevelser med hvordan Rasmus Lyberths sange har fået verdens øjne op for Grønland og været med til at forme befolkningens egen selvopfattelse og identitet.

Med efterfølgende oplæg om Grønlandsk musik af Andreas Otte, forfatter til afhandlingen “Popular music from Greenland – Globalization, nationalism and performance of place”

Læs mere og køb billet: https://cphdox.dk/da/film/groenlands-stemme-da/

Detaljer

Dato:
19 marts, 2023
Tidspunkt:
15:00H:i16:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Ærø Museum,
Dommergården, Søndergade 16
Ærøskøbing, 5970
+ Google Maps
da_DKDanish