Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Ord fra Nord, 16. september 2021 (Aabenraa Lokalafdeling)

september 16 @ 19:00 - 21:00

dkr80,00

Elsebeth Egholm der er uddannet journalist, debuterede i 1999 med ”De frie kvinders klub”, en roman om fire veninder i 1980’erne og 90’erne. Siden har hun skrevet krimiserierne om Dicte Svendsen og lægen Rina. Serien om Dicte blev til en TV- serie med Iben Hjejle i hovedrollen.

I ”Som natten kender stjernerne”, går Egholm nye veje, da det er er en kærlighedshistorie, der dog også indeholder opklaringsarbejde. Pianisten Malou Becks mor dør, og da hun sammen med sin søster tømmer moderens lejlighed, dukker en æske med uforklarlige effekter samt en gammel plade op. Malou rejser til Frankrig for at finde en forklaring. Hendes opdagelser fører tilbage til 2. verdenskrig – og i Frankrig møder hun den amerikanske musiker Cody.

Elsebeth Egholm deltager i ”OrdFraNord. Litteraturfest i grænselandet” sammen med Hallgrímur Helgason, Caspar Eric og Niviaq Korneliussen. Forfatterne besøger bibliotekerne i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Flensborg fra den 15.-18. september. Entré: 80 kr.

Tilmelding og betaling til aabenraabib.dk. Se udførligt program for hele litteraturfestivallen på Bibliotekets hjemmeside og i pressen.

Detaljer

Dato:
september 16
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
dkr80,00

Sted

Aabenraa Bibliotek
Haderslevvej 3
Aabenraa, 6200 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
aabenraabib.dk
da_DKDanish