Sommerlejr for skoleelever

Nordiske sommerlejre for skoleelever

Der er tradition for hvert år at tilbyde to fællesnordiske sommerlejre for skoleelever:

Den Nordiske Lejrskole i Hillerød inviterer 11-14-årige skoleelever fra hele Norden og de tre baltiske lande til en uges lejrskole med NORDEN i centrum. Der er plads til op mod 80 børn. Lejren holdes i slutningen af juni måned. Kontakt Danhostel Hillerød for nærmere oplysninger..

Foreningen NORDEN i Finland inviterer 13-15-årige skoleelever fra hele Norden og Estland til en uges lejrskole, ligeledes med NORDEN i centrum. Lejren holdes i juli måned. Kontakt Pohjola Norden for nærmere oplysninger.

juniorsommer