Foreningen Norden 100 år Gallafest Foreningen Norden, Thisted

april 15 @ 18:00 - 23:00

kroner275

Foreningen Norden 100 år – gallafest i Teutonersalen

I anledning af vor forenings jubilæumsår afholder lokalafdelingen i Thisted en række forskellige arrangementer i årets løb. Mange af disse er i skrivende på et forberedende stadie, men vi kan afsløre nogle enkelte og herefter henvise til vor hjemmeside: www.nordenthisted.dk eller på facebook-siden: foreningen norden thisted-100år.

Mandag 15.04. kl. 18.00 – Jubilæumsfest for alle medlemmer og andre interesserede i Teutonersalen. Der er festmiddag og underholdning med forskellige kunstnere og kor samt streaming fra festaftenen i DR’s Koncerthus. Kai Hartmeier er aftenens konferencier. Billetter sælges over ”Thisted-billetten” á 275.-kr. stk. – incl. festmiddag.

I begyndelsen af 2019 foreligger det endelige jubilæumsprogram, som vil blive omdelt som sædvanlig.

april 15
Pris: