Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Arktisk Festival, Nordatlantens Brygge, KBH

2. November 2019 - 3. November 2019

Med et program på mere end 40 punkter, er dette års Arktisk Festival på Nordatlantens Brygge i København den største nogensinde.
Se hvem der er stærkest, når det gælder den ældgamle inuitsport finger pull. Hør om, hvordan det står til med isbjørnene i Grønland og Canada. Kom om bord på en tremastet skonnert, der netop er hjemvendt fra togt i ishavet. Eller flet et grønlandsk julehjerte.
Det er blot et lille udvalg af de oplevelser, som man kan få under Arktisk Festival i København den 2. og 3. november.


Arktisk Festival er anledning til at gå på opdagelse i den arktiske forskning og kultur. Et tætpakket program inviterer til foredrag, workshops og kulturoplevelser, der alle er gratis at
deltage i.
Festivalen finder sted på Grønlands Handels Plads, der gennem godt 200 år har været centrum for Danmarks relationer til Nordatlanten, og man mærker stadig historiens vingesus der. Nogle af festivalens aktiviteter foregår udendørs, mens andre er inde i de skønne gamle pakhuse på pladsen, som i dag huser blandt andet Arktisk Institut, Polarbiblioteket, Københavns Universitets afdeling for Grønlandske og Arktiske Studier samt kulturhuset Nordatlantens Brygge.

Program og praktiske oplysninger.

Details

Start:
2. November 2019
End:
3. November 2019
Event Category:

Venue

Nordatlantens Brygge
Strandgade 91 og 102
København K, 1401
+ Google Map
en_GBEnglish